Dagopvang voor honden

Van harte welkom op deze pagina over de dagopvang voor honden bij De Roedel Thuis. Naast vakantie- en weekeinde opvang bied ik, Annechien, ook de gelegenheid voor uw hond om met speels plezier te genieten als u aan het werk bent, door dagopvang voor honden aan te bieden.
De opvang voor honden doe ik vanuit passie en met hart en ziel. Ik ben begonnen met het uitlaten van groepen honden. Ook heb ik de afgelopen jaren een kleinschalig hondenpension overgenomen tijdens afwezigheid van de beheerders.
Van daaruit kreeg ik de hartewens om zelf een pension zonder kennels te beheren.
Deze droom is werkelijkheid geworden!
Ik heb nu een kleinschalige opvang in een boerderij, op een mooie plek, aan het Slenerzand en Oranjekanaal.

 

 

Hoe ziet de dagopvang voor honden eruit?

Als uw hond komt voor de dagopvang is er voor de actievelingen een speelveld, met speelgoed waardoor de hond zich fysiek en ook mentaal uitgedaagd voelt. Ook zijn er zandbakken van tractorbanden en wanneer het weer het toelaat, waterbadjes.
Met een erf en een boomgaard, is er genoeg ruimte om te stoeien, of lekker te luieren in het zonnetje als uw hond al wat ouder is.
De opvang is voor jong en oud. Pups leren gewenst sociaal gedrag door verschillende soorten honden en hun gedragingen. Onze lieve, oudere, trouwe maatjes, verdienen het om lekker vertroeteld te worden. Ik lever zoveel mogelijk zorg op maat. Honden zijn persoonlijkheden met een rijk emotioneel leven, ik zie ze als wijze leermeesters. Samen in ontwikkeling en op levensreis.
Ik heb een ruime woonkeuken, met vloerverwarming, met allerlei soorten en diktes van manden, matten en vachten om na het stoeien te relaxen. Om uw hond het gevoel van thuis te geven, kan er ook een eigen bed worden meegenomen, evenals eigen voeding, indien nodig. Kluifjes en beloningskoekjes bestaan uit puur gedroogd vlees.
Mocht uw hond een bench toch prettig vinden om tot rust te komen, dan staat die ook in de keuken, dus gezellig bij mij en de andere hondenvriendjes.
Voor vaste gebruikers van de dagopvang is er een speciaal tarief. Zoals nu: 11 keer voor de prijs van 10 keer. Ook zijn de ophaal-en breng tijden flexibeler.
Wegens de vrijheid die ze hier genieten, is het wenselijk dat uw hond in de basis sociaal is. Mocht uw hond bepaalde vaardigheden nog niet onder de knie hebben of zijn er andere problemen hebben zoals moeite met alleen zijn, dan is er in overleg toch nog heel veel mogelijk.
Zie voor prijzen, informatie over de voorwaarden en andere praktische zaken de andere bladzijden op mijn site.