Gastenboek. Mooie ontmoetingen, cirkel rond, hond [en ], baas [ jes ] en de opvang.

17 gedachten over “Gastenboek. Mooie ontmoetingen, cirkel rond, hond [en ], baas [ jes ] en de opvang.

 1. We zijn heel blij met jou! Soekie kan niet wachten zodra ze door heeft dat het weer Annechiendag is: feest! Dat ze bij jou de ruimte en veiligheid krijgt om in haar eigen tempo dapperder te worden, is fantastisch. Het is ook altijd leuk om de foto’s toegestuurd te krijgen en zo een beetje mee te kunnen kijken naar het samen ravotten.
  Dank je wel voor alle bijzonder goede zorgen! Martin en Judith

 2. Wat ben ik blij dat Annechien op mijn en Binky’s pad is gekomen! Voor Binky is dit een geweldig tweede thuis! Ze gaat er met heel veel plezier heen en komt de volgende dag zeer tevreden terug. Annechien en de door haar ingeroepen experts, hebben Binky stevig op haar vier pootjes gezet en meegewerkt aan haar welbevinden. En daar heb ik weer veel van geleerd! Hopelijk komen er nog veel van deze dagen!

 3. Lieve Annechien,

  Heel bijzonder en uniek hoe jij met de roedel omgaat-we zijn zo blij dat we jou gevonden hebben!
  Dat Guus het ontzettend naar haar zin heeft blijkt wel wanneer ze weer wordt opgehaald-ze wil nog wel langer blijven na een hele dag en dat zegt eigenlijk alles.
  Ik kan me geen betere plek voorstellen BEDANKT.

  • Ook als het even tegen zit en ik [even maar] wat minder plezier heb, blijf ik het met liefde en al snel met plezier weer doen, een hond kiest er niet zelf voor om last van zijn darmen te krijgen……het is zo,n speelse lieverd!

 4. Lieve Annechien,
  Dat je iets heel bijzonders neerzet tijdens de logeerpartijen, blijkt wel uit het feit dat Faya 1.5 dag heimwee had naar jou en je roedel. Ze zat in haar mand en keek wezenloos rond in de lege ruimte van ons huis. ‘Waar zijn al mijn vriendjes?’ leek ze te denken. Bij het uitlaten liep ze enthousiast richting honden, maar droop teleurgesteld af als ze merkte dat het niet haar vriendjes waren. Pas nadat ze weer had gespeeld met haar grote vriendin Noortje (Amerikaanse Staffordshire terriër) binnen haar roedel hier, was ze weer haar oude, vrolijke zelf.
  We zijn onder de indruk van de zorgvuldige, liefdevolle wijze waarop je met de honden omgaat en hopen dat Faya nog vaak bij je mag komen logeren.

 5. FEESTDAGEN EN VAKANTIE: VOOR BAAS EN HOND
  Wat een heerlijk adres om onze hond vakantie te laten vieren als we zelf op vakantie zijn of eens een weekendje weg zijn!
  Onze Sheltie Dona is een trouw lid van jouw Roedel, bij jou in huis en op de speelweides.
  Speciaal is altijd Dona’s verblijf bij jou, in een voor honden rustige omgeving, zonder vuurwerk tijdens Oud en Nieuw. Ze komt dan altijd ontspannen terug uit de rustige en actieve omgeving bij jou. Dona komt in een bekende omgeving met vaak al bekende honden; en dat is prima. Betere opvang dan in jouw Roedelthuis kunnen we ons niet voorstellen. Ga zo door Annechien!

  O ja, toen Dona een wat nare ervaring had gehad met een andere hond, op een van onze wandelingen, was ze na een weekje bij jou weer helemaal de hond met zelfvertrouwen, als voorheen. Dat is de meerwaarde die de Roedelthuis biedt!
  Erik en Renée Beilen

 6. Hoi Annechien, ik kom een foto op facebook tegen van een roedelopvang. Ik moest meteen aan jou denken. Nieuwsgierig klik ik op de link en ja hoor, een roedelopvang van Annechien. Je heb je plek dus gevonden! Ik wens je veel succes met je nieuwe bedrijf op een prachtige plek! Lieve groet, Hetty

 7. Ik ben Rocky, Ik ging altijd logeren bij Gerdien als mijn baasje weer eens zonder mij weg wilde. Ik vond het daar erg leuk.Dit weekend ben ik voor het eerst bij Annechien geweest. Het was daar fantastisch! Veel ruimte en lekker binnen slapen ,wat voor mij erg lekker was. Ik ben al bijna 13 jaar! Het was ook leuk dat ik veel van mijn oude vriendjes weer zag. Ik wil daar graag weer een keer naar toe. Groetjes, Rocky.

 8. Hoi Annechien,

  Ik wens je onwijs veel succes met je nieuwe bedrijf! De honden zijn bij jou in goede handen. Vind je het goed als ik mijn cursisten die vaak met vragen komen voor een goede opvang naar jou doorverwijs??

  Groetjes
  Francy Vos
  Hondenschool Mijn Maatje en Speuren met je hond!

 9. Hallo Annechien, wat super dat je toch een eigen plek hebt kunnen vinden. We wensen je heel veel succes. En Vida zal het erg naar haar zin hebben in oktober bij jou.
  Groetjes Jannie en Alert, Tynaarlo.

 10. Lieve Annechien, Wat super dat je zo’n prachtige plek hebt gevonden! Heel veel plezier en succes!
  XXX Angelique Beimers (van Afra)

 11. Hoi Annechien, wat super !! Je hebt een nieuwe onderkomen binnenkort. Gelukkig blijf je in de buurt. Ook de overname van de Roedelstee, mooi hoor. Wij wensen je heel veel succes !!
  Binnenkort komt Bowie weer bij je logeren. Fijn te weten dat zij zo’n fijne plek heeft bij jou. Zoveel vrijheid en speelplezier !!!
  Annechien, heel veel succes met je nieuwe onderkomen en onderneming.

  Groetjes,
  Herma

 12. Lieve Annechien,

  Het is echt perfect en je perfect gegund!
  Heel veel geluk en succes, je zult Pleuntje en de Wit heel regelmatig gaan zien 😉
  Heb je nog hulp ergens bij nodig?
  Ik zal je in ieder geval waar mogelijk promoten.
  Op een oneindig bloeiend bedrijf!

  Liefs, Wendi en de snorretjes

 13. Hai
  Zat wat te googlen en wat zag ik?
  Je hebt een onderkomen gevonden!! Wat fijn, en straks de hondenopvang erbij wat je zo graag wilde.
  Gaat t eindelijk allemaal gebeuren!!! Ik wens je zo vreselijk veel geluk en plezier
  Groetjes Nanet

 14. Lieve Annechien.
  Het lijkt er op dat je je nieuwe plek gevonden hebt !!!
  Ben erg blij voor je en ook voor mijn Roedelstee honden en eigenaren.
  Ik geef van harte en met een gerust hart mijn dierbare klanten aan jouw door !!!!
  Alle geluk van de wereld gewenst met het realiseren van De Roedelthuis , de perfecte plek voor hondenopvang !!!
  De Roedelstee gaat nu bij jou thuis komen !!!!

  Liefs Gerdien Slagter Wiesenekker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *