Intuïtief coachen met de hond als spiegel

Hallo, ook ik ben de nodige uitdagingen aangegaan dit jaar en heb veel persoonlijke groei, ontwikkelingen doorgemaakt. Nu even in het kort: ik heb de website teksten aangepast, de foto,s doe ik nog. De teksten waren niet meer overeenstemmend aan mijn eigen én DeRoedelthuis ontwikkelingen. Ik heb nu met veel plezier mijn home, mijn oh zo van harte én ziel passie/missie/visie, op die gelijk genoemde pagina’s , weer in een passend jasje gestoken. De warm aanbevolen uitgebreid, kortom, zo, dit voelt toch comfortabeler dan de te krappe jas. Fijn als je ergens ook uitgroeit! Dat is pas een mooie bloei en oogst dan! Ook als gevolg van mijn eigen innerlijke groei ben ik de opleiding:  intuïtief coachen met de hond als spiegel begonnen, die wil ik hartegraag in oktober afronden om dan nog meer gereedschappen in huis te hebben om mijn 4-voeter maatjes en hun 2-voetige partners nog beter te kunnen begeleiden. Maar net, zoals nu in de lente, nog even geduld om straks met alle geuren/kleuren volop te stralen.