Voorjaarsdans honden en nieuwe intake,s

Koeien weer in de wei na de winter, deze honden doen de voorjaarsdans nog eens dik overnieuw, zijn net dolle kalveren, zo blij om elkaar én mij wederom te zien!
Houd moed en blijf extra zorgzaam lief!

Ervaringen nieuwe klanten. Wat ben ik vol verwondering, dankbaarheid, dat ik dit mag betekenen voor mensen, daar wordt je wel heel stil van en ontroerd. Foto intake, al even luierend, en de thuiskomst in stoel met vacht zijn van de sociale 2-voeter partner, de speel/slaapfoto zijn van de wendag. Wat fijn al zo vertrouwd. Verder hou ik mijn mond. Tekst klant:

Al voordat de intake plaatsvond, was ik erg te spreken over het eerste contact. Het voelde erg prettig, en professioneel.

Tijdens de intake werd onze eerste indruk bevestigd! Wat een fijne plek voor onze hond, ruim, veilig en echt ingericht voor het welzijn van de honden. Er werd echt gekeken naar karakter van de hond en alles om Mijs onze hond te laten wennen en haar welzijn stond voorop. Het voelde voor ons echt als een fijne plek met zeer professionele begeleiding van Annechien, die er bij is om alles te begeleiden en in het zicht te houden. Kortom echt een plek waar je je hond met een gerust hart achter laat.

En nog 1, dan stop ik, om zelf heerlijk na te genieten van een periode vol met wel zulke mooie intake ontmoetingen en de e-mails/sms jes die ik daarna ontvang. Want dat is nog wel in ontwikkeling bij mij om mijzelf te gunnen dat ik daarvan mag genieten en niet doorsla in mijzelf kleiner maken……herkenbaar voor velen denk ik…….dit heeft mij ook veel hartemoed gevraagd om te durven plaatsen maar bij deze dus!

Wij zijn gisteren bij jou geweest met Marley om kennis te maken. Wat was dit een fijne ervaring. Je bent een warme en hartelijke vrouw, die een groot hart heeft voor de honden. Ik merkte aan Marley dat hij al veel vertrouwen in jou had, ondanks dat hij jou niet kent. Hij was nieuwsgierig en best wel vrij om de boel bij jou eens goed te ontdekken. Zoals jij het aanpakte om beetje bij beetje hem kennis te laten maken met de roedel. Heerlijk. Dat geeft mij veel vertrouwen. Dit is precies wat ik wil met Marley en waar ik hem met een gerust hart achter kan laten. Ik kan zien dat jij verstand van honden hebt en een echte leider bent.