Nu dicht, in hoopvolle verwachting op speelse uitbundigheid

Ik zie uit naar het verwelkomen van mijn al bekende gasten én de nieuwe gasten! Wat een feest zal dat zijn. Met oh, zo harts hopend, ieders in goede gezondheid! Mijn Facebook bericht:    Hallo lieve 4-en 2-voeters, ook ik neem mijn liefdevolle verantwoordelijkheid en ben dicht. Ik heb een tijdje, bewust, niet gebruik gemaakt van Facebook, maar nu ik fysiek voor mijn klanten niet zichtbaar ben én zeker ook voor de nieuwe klanten die wachten op intake/wendag, etc., op de hoogte te houden, blaas ik de pagina toch nieuw leven in! Van harte welkom. Ik zal een paar keer per week een berichtje posten. Dit kan ook een foto of meerdere foto,s zijn, een gedicht, of iets anders ter hartsbemoediging. Juist nu is het belangrijk dat we de positieve energie, zonder te bagatelliseren of naïef te zijn, hoog houden. Ook dat bevordert de mentale/lichamelijke weerstand. Ik wens jullie en jullie dierbaren veel sterkte/wijsheid en bovenal een goede gezondheid toe!
Ondertussen gaat moeder natuur door, ook zo troostvol, magnolia knoppen staan op openbarsten, de kersenboom is vol witte bloesem, de fruitbomen bijna……oh, wat mooi, neem elke dag ook zelf een zonnebad, dat de je jezelf helemaal laat opvullen met zonnestralen, zodat je dat licht kan verspreiden naar je dierbaren. Een stukje uit een gedicht van Hein Stufkens.
Dat ik mag aanvaarden wat is,
mag vertrouwen wat komt
mag loslaten wat was
op adem mag komen ieder moment