WEER OPEN: KWISPELFEEST!

KWISPELFEEST !

Ik ga weer open voor de dagopvang! Silver is aan het einde van haar loopsheid, dus nog even niet de reuen deze week, dan gaat ze zich niet uit sloven en is denk ik er ook wel klaar mee deze week. De intake,s ben ik nog een oplossing voor aan het bedenken, die bel ik deze week zodra ik een creatieve oplossing heb bedacht, voor het wel welkom voelen op afstand en toch ook een indruk te krijgen van binnen en buiten ruimte,s. Kan ik eindelijk weer de schone, zachte dekens om bedjes heen vouwen! Silver en ik staan vol ongeduld klaar om jullie te verwelkomen, geef mij ruimte bij het witte hek, hou afstand, ik zet een box neer om het eten in te doen, verder graag geen spullen mee voor de honden, een doosje met eten wat ik kan af soppen vóór dat ik het naar binnen meeneem is het handigste, dank voor begrip. Tot ziens!