Hondenpension Drenthe

Zelfs op de eerste wendag al vliegend plezier

Zelfs op de eerste wendag al vliegend plezier

De Roedel Thuis is uw hondenpension in Drenthe. Ik bied dag-, weekeinde- en vakantieopvang vanuit passie met liefde en speels plezier ! Op mijn mooie locatie tussen de weilanden heeft uw hond ruimte om te spelen in de boomgaard of op het speelveld met fysiek en mentaal uitdagend spel en speelgoed. Na het ravotten is het heerlijk vertoeven in de zeer ruime, vloer verwarmde, woonkeuken met ontspanning biedende bedden. Is uw hond al wat ouder, ook dan is de hond thuis op de Roedel Thuis. Ik zorg dan voor aangepaste beweging. En ik kan extra ondersteuning bieden, zowel in lichamelijk als geestelijk opzicht. Kortom, de oudjes worden in de watten gelegd, na al zoveel jaren trouwe vriendschap naar ons! Pups leren gewenst sociaal gedrag en groeien in zelfvertrouwen door interacties met allerlei soorten honden en daardoor verschillende soorten gedragingen.

Ik maak wandelingen in de mooie, vrije natuur, langs een schoon strand of weilanden of door een bos. In de zomer met speciaal waterspeelgoed. De honden ravotten dan lekker los, tenzij er sprake is van  jachtgedrag, dan gebruik ik een lange lijn aan een zachte halsband of een tuig.

Hondenpension Drenthe zonder kennels

Bij de Roedel Thuis maak ik geen gebruik van kennels, omdat in mijn pension de honden gasten zijn die ik een tweede thuis wil geven. Daar honden unieke, wijze, emotioneel rijke wezens zijn, lever ik zorg op maat. Daarom is de groep of groepjes klein in aantal. Voor de honden zijn er heerlijke ligbedden, manden en vachten. Hierdoor kan uw hond na het ravotten kiezen waar zijn/haar voorkeur naar uit gaat om te relaxen. Voor de honden die wel gewend zijn aan een bench en dat juist als een veilige plek ervaren om tot rust te komen, zijn er ruime en gezellig ingerichte benches. Die staan in de ruime woonkeuken, dus ze blijven tezamen met hun vertrouwde vriendjes. Uiteraard mag uw hond zijn eigen deken, mandje of vacht meenemen met de vertrouwde geur van huis, zodat ze zich nog sneller thuis zullen voelen. De honden krijgen, apart van elkaar, hun eigen meegenomen voeding uitgereikt. Barf en darf voeding kan uit mijn diepvries komen en later verrekent worden of ook meegenomen.

p1030590-2

Samen voldaan heerlijk slapen

Door de open ruimtes en rustgevende omgeving in de natuur krijgen de honden de rust en plezier die ze verdienen.

Na een aanvraag vindt er eerst een kennismaking en een intake plaats. Daarna zal uw viervoeter 1 of meerdere proefdagen langskomen. In principe is elke hond welkom, echter houd de Roedel Thuis het recht om bepaalde rassen te weigeren en ongecastreerde reuen kunnen niet aangenomen worden.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op!