Huiselijke hondenopvang

Honden spelen lekker buiten op de buitenspeelplaatsDe Roedel Thuis biedt huiselijke hondenopvang voor uw hond zonder kennels. Uw viervoeter krijgt alle vrijheid om te genieten terwijl u ook geniet van uw vakantie of als u aan het werk bent. Dit genieten wordt onder meer bereikt door de mooie omgeving waar De Roedel Thuis is gevestigd. Tussen de weilanden en boomgaarden staat mijn mooie boerderij en kunnen de honden lekker ravotten en spelen op het speelveld, welke voorzien is van spel en speelgoed waarmee de hond fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Er zijn zachte bedden en vloerverwarming aanwezig en voor de oudere hond bied ik aangepaste beweging. Door de mooie Drentse natuur worden wandelingen gemaakt waarbij de honden in principe los lopen.

Wat maakt de huiselijke hondenopvang van De Roedel Thuis uniek

De honden genieten van de huiselijke hondenopvang bij De Roedel ThuisDe opvang is knus, huiselijk en individueel aangepast. Zowel voor jongere als oudere honden, met wandelingen en spel aangepast naar behoefte. Na het ravotten zijn er ontspanning biedende bedden. De honden krijgen hun eigen vertrouwde voeding, die ik ieder apart aanreik. Bij De Roedel Thuis zijn er geen kennels. Honden zijn voor mij persoonlijkheden, wezens met een mooie spirit en rijk aan emoties en wijsheid. Daarom geef ik ze met speels plezier en passie de liefde en aandacht die onze trouwe vrienden meer dan verdienen.

Ik werk zelf met natuurgeneeswijzen en heb de vervolgcursus telepathie met dieren op de planning staan. Ik kan ook doorverwijzen naar een tolk, Cecilia van der Drift en een “holistisch” dierenarts, Froukje Seip. Mijn ervaring is dat er mooie telepathische ontmoetingen zijn als ik samen met hun zorg draag voor een hond. De weg naar heling en groei is vaak maar kort en geeft meestal een prachtig resultaat. Hierbij valt  te denken aan verlatingsangst, verhuizing en stervensbegeleiding.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op!