Mooie ontmoetingen en warme herinneringen

Er hebben weer veel mooie, warme ontmoetingen plaatsgevonden. Er komen steeds meer mooie hondenpersoonlijkheden/gasten bij! Hier ben ik uiteraard heel blij om en na 5 vrije dagen ga ik met een paar jonge clownshonden, van die springveren die het leven absoluut niet serieus nemen, de meivakantie in. Een indruk van de afgelopen maanden met foto,s.

Zoals de Facebook lezers al weten, is lieve, vrolijke Kyra op 16 jan. overgegaan. Gisteren is ze in een nieuwe verschijningsvorm thuisgekomen. Het gl [ as ] kunstwerk van Annemarie Elberse is af! Ze heeft thuis een mooie plek gekregen met o.a. een rozenkwarts, steen van de liefde en citrien, steen van de vrolijkheid. We denken aan haar met veel warmte en omringen ons door troostrijke, mooie herinneringen.

bc15bb7c-06b2-470d-80ad-6ceedefd3296

Ronja heeft mij verblijd met 36 nachten te logeren wegens zwangerschap en ondertussen een mooi nieuw mensje bij haar mensenmoeder! Hier op de foto samen met de draadhaar Silver. Dikke vriendinnen.

P1090073

Silver heeft hier al veel nieuwe vrienden gemaakt, is hier een blij, zelfverzekerd hondje. Raisa en Silver zoeken warmte, steun en liefde bij elkaar. Mijn hart zei daardoor steeds duidelijker ja, ik voelde mij steeds meer moeder worden, dus is [ kwik ] zilver geen herplaatser meer, maar mag ze hier zich nestelen en thuiskomen, als nieuw gezinslid.

Na de meivakantie, bericht met foto,s van de springveren, dus tot schrijvens dan!