Dagopvang kaart en vakantieopvang in voorjaarsvakantie

Ondertussen is het al 22 jan. De tijd is voorbijgevlogen. Terwijl ik dit typ zijn er 9 honden diep in slaap, ssssst, dan kan ik doortypen. De puppy,s en oudje hadden al een uurtje geleden hun benches en slaapmand opgezocht maar de jong volwassenen nog niet. Die kwamen er zelf om vragen door bij de deur te gaan hangen en waren binnen 10 min. in een diepe tevreden slaap. Het was al genieten met die spelende honden in de zon. Een hecht vriendengroepje met zachte uitstraling en zacht in hun manier van reageren naar elkaar. Ik ben nu  P1060392 net zo intens tevreden als hun.

Raisa is dinsdag geopereerd, een bultje weggehaald maar wel een litteken van ruim 9 cm. Ik vind haar zo dapper. Omdat ze nog rust nodig heeft en veel warmte, een hoekje voor haar ingericht bij de verwarming, in mijn zicht maar wel apart, ingebakerd in  een warme trui van mij. Gister wilde ze al een paar seconden met de bal spelen en net kwam ze toch gezellig even knuffen met een mooie reu. Nu met, wel hoopvolle, spanning wachten op de uitslag of het een hardnekkige, agressieve vorm van ontsteking was of toch een tumor. Uiteraard ben ik haar nu aan het ondersteunen met een zalf die en jeukstillend en helend werkt, een ontgiftiger om haar organen te ondersteunen, extra probiotica en naast de reguliere pijnstiller die ze in de ochtend krijgt,  voor de nacht ook nog extra wilgenbast als pijnstiller. Graag positieve, liefdevolle gedachten naar haar toe sturen, dat zal ook ondersteunend werken. Schapen zijn ook tevree met hun stal en weiland, waren en worden nog steeds tammer. Dagopvang kaart is nu wel het nieuwe tarief maar de 11 keer voor 10 blijft nu nog staan! Voorjaarsvakantie zit bijna vol, dus ik ben heel benieuwd wie de laatsten zijn om te genieten met speels plezier en/of te luieren in de woonkeuken! En wie weet net zo,n lekker zonnetje als vandaag…..Ondertussen gebeurt er veel op de site. Er worden teksten geschreven speciaal om voor de zoekwoorden op google nog beter vindbaar te zijn. Als je het leuk vindt om die pagina,s met teksten te lezen en de  foto,s erbij te bekijken,  ze zijn te vinden helemaal onderaan, in linkerkolom onder de laatste berichten in het grijze vakje met blauwe letters. Het zijn er nu 3: Huiselijke hondenopvang, Hondenpension Drenthe en Dagopvang voor honden. Pagina,s op site aangepast met verbeterde teksten. Foto,s bijgeplaatst. De nieuwspagina was tevens home pagina, nu zijn ze losgekoppeld.  Een warm aanbevolen pagina nog in ontwikkeling, kortom, komende tijd gebeurt er nog veel en hou ik jullie op de hoogte

Op deze dag, zaterdag 24-1, sneeuwpret, wauw, we hebben zo genoten dat ik zelfs gesnurk hoor ! Én Raisa is vrolijk en helder, pffff, slaap nu ook weer zelf door, zonder een waakslaap met zorgen maken om haar….