24-11: Aanbieding, schaapjes, EHBO, kerst en meer

Er komt een mooie folder met daarin een aanbieding! Die ook vanaf hier uiteraard geldt: n.l. wie dit jaar nog een 10 keer kaart voor dagopvang afneemt, betaalt dus de 2014 prijs en een 11-e keer gratis erbij.

Schaapjes zijn thuis, eindelijk, wat een feest, al die mooie, warme, lekker ruikende vachten. Wat een individuen, net zoals onze honden. Gelukkig bij de honden geen springers, hier wel. Maar ze stond in haar eentje op het andere veld, dus de lol was er snel vanaf.

P1050547

Theo Schutrups heeft, met nieuwe hooiruiven, de saladebar geopend. Ik weet niet wie er meer genoot, de schapen of hij…..

P1050539P1050527

Ik heb de EHBO avond bijgewoond voor mensen die buiten trainingen doen met hun hond of buiten wandelen met honden, zoals ik. Om snel polsslag, ademhaling, reflexen, te controleren. Hartmassage en reanimatie toe te passen. En onderkoeling/oververhitting te herkennen en te behandelen.

Met kerst verstilling. Wel langverblijvers. Er zijn n.l. nog honden welkom als ze 24 dec. vóór 12.00 binnen kunnen zijn en pas vanaf 30-e kunnen worden opgehaald.

Ik blijf nu deze weblog aanpassen, er komen nieuwe foto,s, teksten worden aangepast, en nieuwe voorkant, kortom, de komende weken is er voor mij nog genoeg te doen.

Er komen wekelijks nieuwe aanmeldingen bij, dus intake afspraken, proefdagen, wat een mooie individuen, elke keer weer een nieuwe verrassing!

P1050533

Ik blijf het verwonderend mooi vinden, de eerste wendag en dan al meteen thuis…..

 

P1050517

Nu het kouder wordt komen ze sneller gezellig binnen, gelukkig ken ik vrij snel hun voorkeuren, de één wil met een slaapmaatje, de ander wil een schapenvacht én naar buiten kijken, weer een ander wil onder een deken…..rust, ssssssst, dan kan ik doorwerken aan mijn computer!

P1050560

P1050558

P1050565

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *