Kleinschalige hondendagopvang

De Roedel Thuis; naast vakantie-en weekeindeopvang, biedt deze kleinschalige kennel-loze pension ook een warme hondendagopvang.

Ik, Annechien draai mijn hondenopvang vanuit liefdevolle passie met speels plezier. Ik voel mij intens verbonden met de natuur in al haar mooie verschijningsvormen.  Ik streef ernaar dat de ware natuur van een wezen zich mag laten zien.  Dus ook dat uw hond zichzelf mag zijn, zich mag ontwikkelen. Samen met de honden op levensreis. Hetzelfde zoals uw kind(eren) zich mogen ontwikkelen vanuit hun eigen (wijsheid) en u ook graag ziet dat uw kind(eren) zich ontwikkelen en zich uitgedaagd voelen. Ook dat uitdagen doe ik hier door speelgoed en spelletjes waarbij uw hond zich niet alleen lichamelijk uitgedaagd voelt maar ook zijn/haar andere zintuigen kan gebruiken zoals de reuk bij speur spelletjes.

zomer of winter, altijd dikke pret op De Roede Thuis !

zomer of winter, altijd dikke pret op De Roedel Thuis !

Hondendagopvang met aandacht voor iedereen

Er is meer dan voldoende ruimte op het erf, speelveld, boomgaard om zich te vermaken met elkaar. Er zijn zandbakken en waterbadjes. En net zoals kinderen behoefte hebben om voldaan uit te rusten na het eten zijn er hier ook verschillende soorten bedden, voor elk wat wils, aanwezig.
Voor actieve, jongen honden is rust ook nodig voor de gewrichten en de nieuwe indrukken te verwerken. Mooi is dan als ik ook oudere honden heb, die werken dan heel rustgevend op de jonge dolle honden waardoor er al gauw een tevreden rust heerst in de ruime, voorverwarmde keuken. Voor de dagopvang zijn er flexibelere tijden. Ook blijft de hondendagopvang kaart bestaan: 11 keer voor de prijs van 10 keer!
Zie verder op mijn website voor foto’s van speels plezier, pas op, als u die foto’s ziet dan gaat u ook uw hond dit plezier gunnen!

P1060550

En zo ziet het er in de avondrust uit. Zowel jong als oud tevreden. Zo voldaan kan uw hond in de avonduren ook zijn na [ ravot ] spel op De Roedel Thuis !

   P1060533